Kapcsolat

Dr. Vincze Balázs

tel: +36(20) 410 2710

e-mail: dr.balazs.vincze@medikarrier.huDr. Gyulai Zoltán

tel: +36(30) 274 1815

e-mail: dr.zoltan.gyulai@medikarrier.huSzolnoki Attila

tel:+36(70) 335 2276

e-mail: attilla.szolnoki@medikarrier.huKérdezz tőlünk

Bejelentkezés

Karrier
az egészségügyben

Mi, a medikarrier alapítói – Dr. Gyulai Zoltán és Dr. Vincze Balázs – azzal a céllal indítottuk ezt, a minden egészségügyben dolgozó számára igénybe vehető szolgáltatást, hogy segítsünk megtenni a legfontosabb első lépést – aztán persze a többit is- egy könnyedebb, anyagilag kiegyensúlyozottabb élet felé.

tudj meg többet →
Child

Karrier az egészségügyben

Sajnálatos módon a szakképzett hazai munkaerő elvándorláshoz nagyban hozzájárul a magyar egészségügy több aspektusból is siralmas helyzete, melyeket mindenki jól ismer, ezért nem is részletezzük.

Mi abban próbálunk segíteni, hogy Te, kedves érdeklődő meg merd tenni az első, de egyben legfontosabb lépést egy külföldi munkavállalást illetően. Kollégámmal már három éve dolgozunk az Egyesült Királyság egészségügyi rendszerében és nem bántuk meg. Nem nagy örömmel indultunk neki, féltünk, hezitáltunk, nem tudtuk mi vár ránk, bizonytalanok voltunk. Eleinte csak eljátszottunk a gondolattal, és kétségek közt őrlődtünk:

 „ Mi lenne ha ?...., De nem is tudok olyan jól angolul!..... Hagyjam itt a családom?.... Hogyan kezdjem az ügyintézést?....

Ilyen és ehhez hasonló kérdések keltettek éjszakánként. (lásd RÓLUNK fül blogbejegyzései, élménybeszámolói)

Lépésünket, hogy kipróbáljuk magunkat Angliában sosem bántuk meg, sőt másokat is buzdítani szeretnénk egy jobb anyagi színvonal elérésére. "A pénz nem boldogít” tartja a mondás, „de a pénztelenség boldogtalanná tesz".Tudjuk, hogy mindenkiben ezek fogalmazódnak meg, de higgyétek el, ezeken a problémákon mind túl lehet jutni egyedül is, azonban segítséggel, bátorítással nagyságrendekkel könnyebb.

Ezért vagyunk mi. Minden egyes jelentkezőnket személyesen megismerünk, és egyénre szabott, az érdeklődővel közösen megtervezett programot igyekszünk megvalósítani. Nem kényszerítünk senkit kategóriákba, és nem kerülünk meg speciális igényeket. Oldalunk folyamatosan frissülő tartalma ezt segíti elő.

Munkalehetőségek
Információ
  • Állásközvetítés
  • Segítség a nyelvtanulásban
  • Tanfolyamok szervezése
  • Kapcsolattartás
  • Ügyintézés